Musorujsag
Élő Eredmények

Váltás Kisvárdán, már nem Miriuta az edző

m4sport.hu
Hiába áll a bajnokságban a hatodik helyen a szabolcsi csapat, úgy tűnik a vezetők és az edző mást képzelt el a folytatásról.
Vasile Miriuta, a Kisvárda volt vezetőedzője. MTI/Czeglédi Zsolt

A Kisvárda Master Good csapatát üzemeltető Várda Labdarúgó Kft. leváltotta a futballcsapat vezetőedzőjét, Miriuta Lászlót. A klub hivatalos közleményében úgy fogalmazott, közös megegyezéssel bontottak szerződést. A tavaly óta első osztályú együttes jelenleg az OTP Bank liga hatodik helyén áll.

„Klubunk és a vezetőedző futballról alkotott elképzelései különböztek, és elébe szeretnénk annak menni, hogy a felek között kialakult korrekt viszonyt a későbbiekben valami megfertőzze. A keddi megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy megköszönve Miriuta László nálunk végzett munkáját, elválnak az útjaink egymástól. Egyúttal ezzel is lehetőséget biztosítunk Miriuta Lászlónak, hogy a csapatunkkal elért jó eredményeket meglovagolva, a későbbiekben, akár már a közeljövőben új csapatot találjon magának. Ehhez és a további karrierjéhez is nagyon sok sikert kívánunk” – áll a klub honlapján kiadott közleményében.

Miriuta is megszólalt, aki annyit mondott, sajnálja, hogy így alakult, de köszöni a lehetőséget, amit Kisvárdán kapott. „Sok sikert kívánok a továbbiakban a csapatnak és a klubnak is, kívánom a szurkolóknak, hogy a folytatásban is sok örömüket leljék a csapat szereplésében” – mondta a klub honlapjának a szakember.

A hét első, kedd délutáni edzését Kocsis János és Bodnár László edzők, valamint Szabó Attila kapusedző irányította.

Miriuta korábban több nyilatkozatával is a címlapokra került, a Mezőkövesd elleni vereség után elismerte, hogy a csapata mellett ő is hibázott, míg a legutóbbi, Zalaegerszeg elleni döntetlen után úgy fogalmazott, meg kell erősíteni a kisvárdai keretet, különben kiesnek. Úgy tűnik, ez már nem az ő gondja lesz.

További tartalmak