Musorujsag
Élő Eredmények

Emberhátrányban fordított, végül kikapott az U19-es válogatott

mlsz.hu/m4sport.hu
Hiába fordított emberhátrányban a grúzok ellen, vereséget szenvedett a győri rendezésű Eb-selejtező torna első meccsén a magyar U19-es labdarúgó-válogatott.
(Fotó: MLSZ)

A Bene Ferenc vezette magyar csapat már a 10. percben hátrányba került, miután a korábban már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott Kvicsa Kvaracskelia értékesített egy szabadrúgást (0–1). A magyarokat nem törte meg grúzok vezető gólja, Huszti András révén a 25. percben egyenlítettek (1–1), ám a 42. percben Kalmár Olivér megkapta második sárga lapját, így tíz emberrel mehettek a szünetre.

A második félidő Skribek Alen tizenegyesgóljával indult (2–1), a folytatásban viszont fölényben játszottak a grúzok, akik a játékrész derekán két perc alatt fordítottak. A 82. percben Mekvabisvili is bevette az egyre fáradó magyar csapat kapuját, amivel beállította a 2–4-es végeredményt.

A csoport másik mérkőzésén a horvátok 3–0-ra legyőzték a kazahokat.

A szombati játéknapon 20 órától a horvátokkal találkozik a magyar válogatott az ETO Parkban. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Eredmény,
Eb-selejtező torna:

Magyarország–Georgia 2–4 (1–1)
Gól: Huszti A. (27.), Skribek (50. – 11-esből), ill. Kvaracskelia (11.), Guliasvili (62.), Moistsrapisvili (65.), Mekvabisvili (81.)

Magyarország: Ásványi – Huszti A., Szűcs K., Varju, Kalmár O. – Hidi S. (Nyári P., 82.), Kocsis B. (Körmendi, a szünetben) – Bukta (Cipf, 68.), Szabó B. (Radics, a szünetben), Skribek – Tóth-Gábor (Beke P., 68.)

További tartalmak