Melyik volt a legjobb és legrosszabb válogatott meccs a Groupamában?

Három-három győzelmet és vereséget szedtünk össze abból a 27 meccsből, melyet a magyar válogatott ideiglenes otthonában, a Groupama Arénában játszott. Ön szerint melyik volt a legjobb illetve a legrosszabb meccsünk?

A magyar szurkolók molinója a Magyarország - Szlovákia Európa -bajnoki selejtező mérkőzés előtt a Groupama Arénában. MTI/Illyés TiborA magyar labdarúgó-válogatott vasárnap Európa-bajnoki selejtezőn 1-0-ra nyert Azerbajdzsán ellen. A találkozót a Groupama Arénában rendezték, amely 2014 óta volt a válogatott hazai pályája.

Mivel ez volt a mostani selejtező-sorozatban az utolsó hazai meccsünk, így ez volt egy darabig az utolsó válogatott meccs is ezen a helyszínen, hiszen november 15-én átadják a Puskás Arénát, amely a jövőben a válogatott állandó otthona lesz.

A Groupamához számos emlék fűzi a játékosokat és a szurkolókat is, többek között a 27 meccsen elért 13 győzelem. Akadt olyan játékos, aki itt mutatkozott be, míg többeknek itt volt a búcsúfellépése. Hat szövetségi kapitány irányította itt a magyar együttest, van akinek csak siker, másnak csak kudarc jutott.

De vajon melyik volt a legemlékezetesebb győzelem, illetve a legfájóbb vereség?