Musorujsag
Élő Eredmények
×

Háromgólos vereséget szenvedett a vb-re készülő U17-es válogatott

m4sport.hu/nyiregyhazaspartacus.hu
Szombaton indul Brazíliába a világbajnokságra készülő magyar U17-es válogatott, amely a hosszú utazás előestéjén háromgólos vereséget szenvedett a Telkiben rendezett edzőmeccsen a Nyíregyháza Spartacus ellen.
(Fotó: MLSZ)

Preisinger Sándor hét közben hirdette ki a válogatott végleges vb-keretét, amely szerda óta – már a brazíliai időzónához igazodva – Telkiben készült. A magyar csapat szombaton kel útra Brazíliába, ám egy nappal a 29 órás utazás előtt a szövetségi edző még beiktatott a programba egy felkészülési meccset.

A pénteki esti mérkőzésen a Merkantil Bank Liga 14. helyén álló és a Balmazújváros kizárása miatt a hétvégén pihenő Nyíregyháza volt az ellenfél. Az U17-esek Németh András góljával szereztek vezetést az első félidőben, ám a második játékrész már a javarészt fiatalokkal felálló Szparié volt, a nyírségiek négyszer is bevették a válogatott kapuját.

A magyarok október 26-án magyar idő szerint 22 órakor Nigériával kezdenek, majd három nappal később Ausztráliával találkoznak, november elsején pedig Ecuador ellen zárják a csoportkört. Mindhárom mérkőzést Goianiában, a 13 500 néző befogadására alkalmas Olimpiai Stadionban rendezik.

Az M4 Sport és az m4sport.hu a magyar válogatott összes vb-meccsét élőben közvetíti.

Eredmény,
felkészülési mérkőzés:

Magyarország U17 – Nyíregyháza Spartacus 1–4 (1–0)

Magyarország: Posztobányi – Hegyi, Orosz, Balogh, Kata, Németh, Kosznovszky, Komáromi, Horváth, Ominger, László
Cserék: Buna, Zuigeber, Major, Hosszú, Baráth, Tóth, Mester, Vaits
Szövetségi edző: Preisinger Sándor

Nyíregyháza: Jova (Csorvási) – Csilus Á.(Talabér), Pejovic, Végső (Fodor), Svedyuk, Ötvös(Szekszárdi), Cenaj (Kártik), , Starosta (Hornyák), Motkó (Kovác),Tóth Á.(Sinanovic) Kovács N.(Tóth B.)
Vezetőedző: Zoran Spisljak

További tartalmak