Johnson: Nagy Ádám rosszabb állapotban tért vissza a válogatottból

Szombaton a Bristol City elszenvedte második vereségét az angol másodosztályú (Championship) bajnokságban. A tabella alsó régiójában tartózkodó Luton vendégségében sima, 3-0-s vereséget szenvedet el az erősen tartalékos Vörösbegyek. A csapat egyik hiányzója a magyar válogatott Nagy Ádám, akinek esetleges visszatéréséről nem sok biztatót mondhatott Lee Johnson, a csapat menedzsere.

Fotó: https://www.bristolpost.co.uk
A Bristol edzője, Lee Johnson teljesen kiborult attól, hogy Nagy Ádámot rosszabb állapotban kapta vissza, mint ahogy elengedte a válogatottba, ami azért furcsa számára, mert a horvátok és az azeriek ellen egy percet sem játszott a középpályás.

A Luton elleni vereség utáni sajtótájékoztatón a mérkőzés értékelése végén egy újságíró külön rákérdezett arra, hogy mennyire mondható közelinek Nagy Ádám visszatérése a pályára?

Johnson válasza egyáltalán nem volt megnyugtató.„Egyáltalán nincs közel. Ez már nagyon-nagyon frusztráló. Ma (október 19-én) kapott egy szteroid tartalmú injekciót, aminek következtében legalább tíz napig nem is számolhatunk vele, nem csinálhat semmit. Nem tudom, hogy mit csinált, vagy mit nem a magyar válogatottal, de az biztos, hogy rosszabb állapotban jött vissza, mint ahogyan elengedtük. Erről inkább nem is beszéltek többet” – mondta hallhatóan mérgesen a Robins vezetőedzője.

Az NSO információi szerint Nagy bokájában van egy extra csont, ami tovább súlyosbítja a sérülést.