Balogh Norbert győztes mérkőzésen mutatkozott be a Hull Cityben

Az angol másodosztályban (Championship) a Hull City a Nottingham Forest vendégségében 2-1-es győzelmet aratott. A Tigrisek magyar támadója, Balogh Norbert a 73. percben állt be a mérkőzésen. A Bristol City a sérült Nagy Ádámot nélkülözve a 98. percben, emberhátrányban szerezte meg a győzelmet érő gólt a Charlton Athletic ellen.

Balogh Norbert bemutatkozott a Hull Cityben (Forrás: westbridgfordwire.com)
Nagyon fontos győzelmet aratott a Hull City a feljutásért küzdő Nottingham otthonában. Magennis góljával 1-0-ás előnnyel vonulhatott a félidei pihenőre a Balogh Norbertet a kispadon tudó vendégcsapat.

Fordulás után Bowen megduplázta az előnyt, de a Vörösök hamar szépítettek, sőt, a 68. perctől az első gólt szerző Magennis kiállítása miatt emberelőnyben játszhattak.

A 73. percben Grant McCann pályára küldte Baloghot, aki az U23-as csapatban már szerepelt, de az első csapatban most mutatkozhatott be. Az eredmény már nem változott, így győztes bajnokin léphetett pályára először a Tigriseknél.

A liga másik magyar érdekeltségű mérkőzésén nem szoríthattunk Nagy Ádámért, a Bristol City végül nélküle is nyert egy a végletekig kiélezett mérkőzésen. A Bristol 1-1-es állásnál a 86. percben emberhátrányba került, a vendégek pedig nagy offenzívába kezdtek a győztes gólért, de a hosszúra sikeredett ráadásban mégis a Vörösbegyek szerezték meg a 3 pontot érő találatot Brownhill révén a 98. percben.

Ezzel a Bristol felkapaszkodott a tabella negyedik helyére, a Hull City tizenötödik.