Musorujsag
Élő Eredmények

Radó András szeretne vezérré válni a Zalaegerszegben

m4sport.hu
Nem a játékkal van a baj – véli Radó András, aki rutinos játékosnak vallja magát az újoncnál, de emelné a tétet, és szeretne egyre inkább vezérré válni a ZTE-ben.

„Nem vagyok fiatal játékos, nyilván idős sem, de úgy érzem, hogy megvan a kellő rutinom, és szeretnék vezérré válni a csapatban. Most egészen jó úton vagyok, de nekem is többet kell hozzátennem” – nyilatkozta az M4 Játékoskijáró műsorának Radó András, aki nagyszerű formának örvend.

A 26 éves támadó, kilenc meccs alatt négy gólnál és két gólpassznál jár, a csapatnak viszont nem megy ennyire: az utóbbi öt fordulóban csupán egyszer tudott nyerni, de Radó szerint ez nem a rossz játék miatt van így.

„Az elmúlt kilenc meccsen talán 1-2 mérkőzésünk volt, amin nem volt jó a játék. A többi meccsen megvoltak a helyzeteink, több is, mint az ellenfélnek” – mondta, de hozzátette, sok ziccert hibáztak, ami pontokba került, így elsősorban a helyzetkihasználásban szeretnének javulni.

Radó szerint nagyon nehéz dolguk lesz az Újpest vendégként, hiszen a lila-fehérek egyénileg és csapatként is nagyon jól működnek, és a stabil védelem mellett vannak nyerőembereik is.

A szombaton 17 órakor kezdődő Újpest–ZTE meccset az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak