Musorujsag
Élő Eredmények

Soha nem látott döntetlent játszott az Újpest és a ZTE

m4sport.hu
Az újonc Zalaegerszeg gól nélküli döntetlent játszott az Újpest vendégeként az OTP Bank Liga 10. fordulójában. A két csapat több mint négy évtizedes közös történelmében még egyetlen meccsük sem végződött 0–0-ra.

OTP Bank Liga, 10. forduló:
Újpest FC – Zalaegerszeg 0–0
Illovszky Rudolf Stadion, 2619 néző, v.: Karakó
sárga lap: Stieber (74.), Mitrovic (91.)

Újpest: Banai – Pauljevic, Ristevski, Heris, Balázs B. (Burekovic, a szünetben) – Sankovic – Nwobodo (Koszta, 79.), Zsótér, Onovo, Simon K. (Bjarnason, 60.) – Feczesin

Zalaegerszeg: Demjén – Kocsis G., Bobál D., Lesjak, Tamás K. – Stieber Z. (Devecseri, 87.), Mitrovic, Bedi – Radó, Ikoba (Bobál G., 69.), Babati (Hudák, 76.)

(Fotó: Facebook/ZTE FC Zalaegerszeg)

Jó iramú, lendületes játékkal kezdtek a csapatok, mindkét oldalon több ígéretes helyzetet alakítottak ki a játékosok. Az újpestiek céloztak pontosabban, gólt azonban ők sem tudtak szerezni.

A második félidőben sem tudták kihasználni ellenfelük hibáit a csapatok. A szurkolók gyengének minősítették a játékot, pedig annak ritmusával, illetve a lehetőségekkel nem volt probléma, de a pontosság hiányzott a lövéseknél. A hajrában a két együttes felváltva rohamozott a győztes találat megszerzéséért, de egyikük sem járt sikerrel.

A két csapat 77. alkalommal találkozott egymással az élvonalban, és most először született gól nélküli döntetlen.

Értékelések:

OTP Bank Liga, 10. forduló
Mezőkövesd-DVSC 3-1
Újpest FC-ZTE FC 0-0
Bp. Honvéd-Kaposvár 2-0
Kisvárda-Puskás Akadémia 0-1
Paksi FC-DVTK 1-2

vasárnap
17.15 – Fehérvár–Ferencváros (M4 Sport, m4sport.hu)

További tartalmak