Dibusz Dénes elárulta, mitől duplázott Sigér Dávid a Fehérvár ellen

A Ferencváros hatalmas küzdelemben 2-1-re verte a MOL Fehérvárt a 10. forduló rangadóján. A zöld-fehér győzelmének két legfontosabb alakja a duplázó Sigér Dávid és a bravúrokat halmozó Dibusz Dénes volt.

Sigér Dávidnak elévülhetetlen érdemei voltak a Ferencváros fehérvári győzelmében. A duplázó középpályás boldogan és nagyon szerényen nyilatkozott a 2-1-re megnyert mérkőzés után.

„Most tényleg nem szeretném kiemelni, hogy rám jött ki a lépés, hogy pont én rúgtam be, mert az, amit a csapat művelt a pályán, azt a munkát, azt az alázatot, amennyit védekeztünk, ami annyira nem is jellemző ránk, amikor annyira talán nem is megy a játék, akkor óriásit harcolunk és jön az eredmény. Összességében ez mégis mellettünk szól” – mondta a boldog Sigér, aki első bajnoki góljait szerezte a szezonban, majd az interjú végén az is kiderült, milyen segítséget kapott csapattársától a mérkőzés előtt.

A beszélgetéshez csatlakozó Dibusz Dénes volt a másik tagja a Ferencvárosnak, aki nélkül az sem kizárt, hogy pont nélkül térhetnek haza a zöld-fehérek. A kapus olykor emberfeletti védéseket mutatott be a MOL Fehérvár FC ellen.

„Kapus szempontból az első félidő ideális volt, hisz talán nem is jött lövés a kapumra, nagyon jól megoldottuk a védekezést. Próbáltuk minél többet birtokolni a labdát, hellyel-közzel sikerült, aztán a második félidő már eleve úgy kezdődött, hogy teljesen beszorítottak minket, a Fehérvár mindent egy lapra feltéve próbált támadni és gólt szerezni, szerencsére a mérkőzés végéig kitartottunk, csak a 85-86. perc környékén kaptuk a gólt. Nagyon fontos volt, hogy a második gólunk után minél tovább tartsuk az eredményt, mert a szépítő gól után még nagyobb nyomás nehezedett ránk. Voltak meleg pillanatok a végén, de sikerült megtartanunk az eredményt” – mondta Dibusz a mérkőzésről.