Musorujsag
Élő Eredmények

Nikolics: „Mi voltunk a jobb csapat”; Rebrov: „Köszönettel tartozom”

m4sport.hu
A Ferencváros ellen 2–1-re elveszített rangadó ellenére elégedett volt játékosai teljesítményével Marko Nikolics, a Fehérvár vezetőedzője, aki úgy érzi, a jobb csapat kapott ki vasárnap este és egy piros lap elmaradását is nehezményezte.

„Az eredmény miatt csalódott vagyok, a teljesítményünk miatt nem. Tapasztalatra van szükség, hogy megnyerd az ilyen meccseket, sok fiatal játékosunk van, ez jelentős különbség az előző szezonhoz képest, amikor több meccset is a rutinnak köszönhetően húztunk be” – nyilatkozta az M4 Sportnak a lefújás után a Fehérvár szerb vezetőedzője.

„Ma este mi voltunk a jobb csapat, semmi rosszat nem tudok mondani a játékosaimra, az ellenfelünknek volt egy fantasztikus Dibusz Dénese a kapuban, ráadásul a semmiből is gólt tudnak szerezni, támadásban is minőségi játékosaik vannak. Az eredményben ez jelentette ma a különbséget, de ha az összképet nézzük, a helyzetek, lövések számát, nem érdemeltünk vereséget.”

„Meg kell jegyeznem, az első félidőben volt pár vitatható ítélet, volt egy tizenegyes, amit nem kaptunk meg és egy piros lap is elmaradt, amikor öt méterre tőlem rúgták meg a játékosomat úgy, hogy a labda ott sem volt.”

A Ferencváros ukrán vezetőedzője,  Szerhij Rebrov sem a két gólt szerző Sigér Dávidot, sem a bravúrok sorát bemutató Dibusz Dénest nem akarta kiemelni, minden játékosának gratulált, hiszen sorozatban három nagyon fontos mérkőzést nyertek meg, 9 nap leforgása alatt győzték le az Újpestet, a CSZKA Moszkvát és a Fehérvárt.

„Tudom milyen nehéz volt a játékosaimnak, két nagyon nehéz mérkőzéssel a hátunk mögött érkeztünk, örülök, hogy kompaktak tudtak maradni, küzdöttek egymásért, megérdemelték ezt a győzelmet” – értékelt Rebrov.

„Nem akarok senkit kiemelni, [Dibusz] Dénes fontos védéseket mutatott be, de minden játékosomnak köszönettel tartozom, nagyon keményen védekeztek és remek lehetőségeink voltak a kontratámadásokból.”

A 10. forduló zárómérkőzésén a Ferencváros pontszámban utolérte riválisát a tabellán, ráadásul egy találkozóval kevesebbet játszott. A rangadó összefoglalóját itt tekintheti meg, Dibusz Dénes és Sigér Dávid értékelését pedig itt találja.  

További tartalmak