A siófoki zakó után lemondott a Nyíregyháza edzője

A Siófok vendégeként elszenvedett 6–1-es vereség után lemondott posztjáról Zoran Spisljak, az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Zoran Spisljak (Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu/)A klub tájékoztatása szerint a trénerrel együtt távozik a csapattól Vukasin Poleksic asszisztensedző is.

„Elértük azt a pontot, amikor úgy érzem, azzal segítek a legtöbbet a Szparinak, ha távozom. Nem tudok olyan új impulzust adni a játékosoknak, olyan megoldásokat találni, mely előre visz. Sajnálom, mert megkaptam a lehetőséget, a bizalmat a klubtól, de nem úgy alakultak az eredmények, ahogy szerettük volna. A bajnokság elején úgy tűnt, a keret alkalmas arra, hogy elérje a kitűzött célt, télen 1-2 erősítést terveztünk még. Sajnos nem minden játékos váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de továbbra is tartom, hogy ez a csapat ott lehet az első hatban. Én mindig csak magamban keresem a kudarc okait, nem tudtam megteremteni azt az egyensúlyt a csapatnál amire szükség lett volna” - idézi a klub honlapja Zoran Spisljakot.

A Nyíregyháza 14 mérkőzésen szerzett 13 ponttal jelenleg a 18. helyen áll a 20 csapatos Merkantil Bank Ligában. A klub vezetése a napokban dönt arról, ki irányítja az együttest a következő bajnokin.