×

Rebrov szerint a Fradi jobban játszott a Groupama Arénában, mint Moszkvában

Nem foglalkozik a továbbjutás kérdésével a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov, aki amondó, csapata jobban játszott a csütörtöki döntetlen során, mint Moszkvában.

Szerhij Rebrov szerint korai a továbbjutással foglalkozni (Fotó: MTI/Illyés Tibor)


A zöld-fehérek csütörtökön gól nélküli döntetlent játszottak a CSZKA Moszkvával a Groupama Arénában, így egy pontra kerültek a Barcelonában súlyos vereségbe beleszaladó Ludogorechez képest. Rebrov azonban a találkozó után nem foglalkozott a továbbjutás kérdésével.

„Nehéz mérkőzés volt, jobban játszottunk, mint az első találkozón, amit részletesen kielemeztünk. Azt gondolom, megérdemelten szereztünk ma pontot. A továbbjutásról továbbra sem szeretnénk beszélni, pontokat akarunk gyűjteni, ha lehet jól játszani és akkor meglátjuk, mire lesz az elég” – fogalmazott az ukrán szakember.

Viktor Goncsarenko, a CSZKA Moszkva vezetőedzője elmondta, szomorúak, hiszen nem sikerült megszakítaniuk rossz sorozatukat.

„Véleményem szerint egy kicsivel talán közelebb álltunk a győzelemhez, de nem játszottunk elég agresszívan. Védekezésben ugyan sikerült előre lépnünk, de a helyzetek kihasználásával továbbra is problémáink vannak” – nyilatkozta.