Musorujsag
Élő Eredmények

Eddig irányt se nagyon találtam, most védtem két 11-est. Eszméletlen!

Eddig irányt se nagyon találtam, most védtem két 11-est. Eszméletlen!

m4sport.hu
Szappanos Péter, a Mezőkövesd kapusa két tizenegyest is kivédett a ZTE otthonában 1–1-es döntetlennel végződő bajnoki mérkőzésen, ezzel nagyban hozzájárult csapata pontszerzéséhez. A kapus a lefújás után elárulta, eddig az irányt sem nagyon találta el, így már érett egy kivédett büntető, amiből hirtelen kettő lett.

Felkészülés vagy ösztön?

„Ez hatalmas szerencse” – kezdte az M4 Sportnak adott interjúját a 29 éves kapus.

„Kiböjtöltem ezt, rövid NB I-es pályafutásom alatt még az irányt sem nagyon találtam el, ideje volt, hogy egyet megfogjak, eszméletlen érzés, hogy kettő is sikerült. Utólag az egy pontot is felerősíti, hogy két ellenünk befújt büntetővel 1-1-et játszottunk” – értékelt a Mezőkövesd játékosa.

„A játék képe alapján igazságos döntetlen született, úgy gondolom, hogy ezzel a Zalaegerszeggel még sok csapatnak meg fog gyűlni a baja” – tette hozzá.

„Inkább legyek mindig egy biztos kezű kapus, minthogy tizenegyesölő” – zárta szavait Szappanos.

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője elismerte, csapatának gyakorolnia kell a tizenegyesrúgásokat és majd az öltözőben eldöntik, ki lesz a következő rúgó, de annyit elárult, valószínűleg a legutóbbi két bajnokiján három találatot jegyző Bobál Gergely.

További tartalmak