Musorujsag
Élő Eredmények

Herczeg András: Nincs mentség erre a Lokihoz méltatalan vereségre

Herczeg András: Nincs mentség erre a Lokihoz méltatalan vereségre

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Debrecen hazai pályán súlyos, 6-1-es vereséget szenvedett a címvédő Ferencvárostól, amelynek vezetőedzője, Szerhij Rebrov a meccs után megmutatta, mosolyogni is tud, a Loki trénere, Herczeg András pedig nem titkolta, el van keseredve, hogy csapata a harmadik kapott gól után teljesen szétesett.

Szerhij Rebrov (Ferencváros, vezetőedző): „Sokat támadott a Loki, amit ellentámadásokkal ki tudtunk használni. Hogy mitől voltak frissek a játékosaim? Talán attól, hogy ezúttal vonattal utaztunk. Egyébként minden alkalmat megragadunk, hogy a futballistáink megfelelően regenerálódhassanak.”

Varga Roland (Ferencváros, játékos): „Nem volt ez olyan egyszerű meccs, mint amilyennek tűnt. Az első gólunkig nagyon jól játszottunk, utána volt egy kis visszaesés, több helyzete is volt a Lokinak. Szóval nem úgy indult a meccs, hogy ilyen gólzáporos győzelem lesz a vége. Ami a Wales elleni válogatott meccset illeti, nagyon várom már, mindannyian bizakodóak vagyunk.”

Herczeg András (Debrecen, vezetőedző): „Az első tíz percet nagyon megilletődötten kezdtük. Nem volt nálunk a labda, de mikor a Fradi megszerezte a vezetést, után jól játszottunk, Gróf Dávidnak többször nagyot kellett védenie. Ezután ismét gólt kaptunk, de az első félidei játékunk nagyjából rendben volt. Elkeseredve azért vagyok, mert a harmadik gól után szétesett a csapat. Nincs mentség erre a súlyos vereségre. Sem a klubra, sem a szurkolókra nézve nem volt méltó ez a Lokihoz. Ilyen még nem fordult elő, s remélem, többé nem is fog.”

Kundrák Norbert (Debrecen, játékos): „Nem vigasztal a gólom. 2-1-nél úgy éreztük, vissza tudunk jönni a meccsbe, aztán egy ártelmatlan szituációból gólt kaptunk, emiatt fejben összeesett a csapat. Ami a Fradit illeti? Igen, szeretnék a későbbiekben visszakerülni a Fradiba, s ezáltal talán a válogatottba is bekerülnék.”

További tartalmak