Musorujsag
Élő Eredmények

Gulácsi pihenőt kapott Rossitól, orvosi vizsgálat dönt Orbán állapotáról

Gulácsi pihenőt kapott Rossitól, orvosi vizsgálat dönt Orbán állapotáról

mlsz.hu
Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett a magyar labdarúgó-válogatott telki edzőközpontjába.

A magyar szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint az RB Leipzig kapusa csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg a belső védő érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.

„Az RB Leipzig vezetői azt kérték Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón Dibusz Dénes áll majd a magyar válogatott kapujában” – olvasható a cikkben, amelyből kiderült, az olasz szakvezető elfogadta a lipcsei klub érveit.

Orbán október 30-án szenvedett térdsérülést, kedden újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt, ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy csatlakozhat-e a nemzeti együttes keretéhez.

A futballisták kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően.

A magyar labdarúgó-válogatott november 15-én Uruguayt fogadja az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésén – mely egyben Gera Zoltán búcsúmeccse is lesz –, négy nappal később pedig Wales vendégeként zárja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőit. A M4 Sport és az m4sport.hu mindkét mérkőzést élőben közvetíti.

További tartalmak