Nagy Ádám végigjátszotta a Nottingham elleni gól nélküli bajnokit

A Bristol City hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Nottingham Foresttel. A Vörösbegyek magyar középpályása, Nagy Ádám végig a pályán volt.

Twitter-oldalán Nagy Ádámmal adta hírül a mérkőzés végeredményét a Bristol. (Forrás: Bristol City)
A Championship 17. fordulójában igazi rangadó előtt állt a Bristol City, amely győzelem esetén megelőzhette volna a vendég Nottinghamet.

A mérkőzésen végül egyik csapat sem volt képes betalálni, pedig a hazaiak Ryan Yates kiállítása miatt az 56. perctől emberelőnyben játszottak (Nagy Ádámba szállt bele).

Yates két lábbal szállt bele Nagy Ádámba (bal alsó sarok), aki szerencsére nem sérült bele a csúnya belépőbe. (Forrás: bcfc.co.uk)Magyar szempontból jó hír, hogy Nagy Ádám hosszan tartó bokasérülése után a Cardiff elleni mérkőzéshez hasonlóan a Vörösök ellen is megkapta a lehetőséget a vezetőedzőtől, Lee Johnsontól és végigbírta a találkozót.

Győzelem esetén nagyot ugorhatott volna előre a tabellán a City, amely jelenleg a 7. helyen áll, 5 pontra a biztos feljutást jelentő második helytől, de az osztályzós helyektől csak rosszabb gólaránya választja el.

Eredmény:
Bristol City–Nottingham Forest 0–0

Az élcsoport: 1. West Bromwich 36 pont, 2. Leeds United 34, 3. Preston 31, …5. Nottingham 29 (16 mérk.), …7. Bristol City 29