Dibusz: Fáj, hogy fél perc hiányzott csak a végén

Varga Roland bosszúsan nyilatkozott a találkozó után, hiszen kezükben volt a meccs, annak ugyanakkor örül, hogy lesz még egy sorsdöntő meccsük a továbbjutásért.

Sigér Dávid és Dibusz Dénes. MTI/Illyés TiborA Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a vendég Espanyollal a labdarúgó Európa-liga ötödik fordulójában. A már korábban továbbjutott spanyol csapat az utolsó, 96. percben szerezte a második gólját. A magyar együttes a zárókör előtt a harmadik helyen áll a csoportjában, de ha az utolsó fordulóban győz a Ludogorec otthonában, továbbjut.

"Bosszantó volt hogy így alakult a meccs vége, kezünkben volt a mérkőzés, de ilyen a futball. Ugyanakkor a pozitív oldal, hogy van esély a továbbjutásra, nyernünk kell Razgradban, az lesz a sorsdöntő meccsünk" - értékelt a találkozó után Varga Roland, a ferencvárosiak támadója. Hasonlóan értékelt a meccs után Szerhij Rebrov, a Fradi mestere, aki elmondta, mindent megtesznek Bulgáriában a továbbjutásért.

A meccsen több bravúros védést is bemutató Dibusz Dénes szerint nagyon közel voltak a győzelemhez, szerették volna a szurkolóikat megörvendeztetni a három ponttal.

"Úgy gondolom, így is jól szórakozhattak a szurkolók, hiszen támadófocit játszottunk, jól mentünk, bátrak voltunk, beleálltunk minden párharcba. Ezért fáj, hogy fél perc hiányzott csak a végén" - értékelt a válogatott kapus.