Musorujsag
Élő Eredmények

Tőzsér Dániel nem szeretné a nyilvánosság előtt kiteregetni a DVSC problémáit

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában felemás teljesítményt nyújtó DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában elárulta, gondolja, mi lehet a probléma a csapatnál, ezt azonban nem a nyilvánosság előtt, hanem „családon belül” szeretné megoldani.

A Debrecen jelenleg 15 ponttal a tabella 9. helyén áll, utóbbi két mérkőzésén előbb megsemmisítő vereséget szenvedett a Fraditól hazai pályán, majd idegenben kapott ki egy góllal a Kisvárda ellen. Tőzsér Dánielék a 14. fordulóban az újonc Zalaegerszeg otthonába látogatnak.

„Nem vagyunk egyszerű helyzetben. Abszolút nem erről álmodtunk, nem ezért dolgoztunk, hogy ilyen szituációban legyünk, mert tényleg nem jó jelenleg a helyzet sajnos” – mondta a hajdúságiak csapatkapitánya, majd hozzátette, tisztában vannak vele, hogy oda kell figyelniük, mivel sok hasonló képességű együttes van az NB I-ben és sokszor nüanszokon múlik egy-egy győzelem vagy vereség.

A 34 éves középpályás sejti, mi lehet a gond a csapatnál, részleteket azonban nem akart elárulni: „Édesapám mondta még gyerekkoromban folyamatosan, hogy a futballban három fontos dolog van: a szorgalom, a kitartás és az alázat. Ha ez nincsen meg mindenkiben, akkor ott előbb-utóbb problémák jöhetnek. Én sem akarom felmenteni magamat ez alól, ugyanolyan részese vagyok ennek az egésznek, de többet most erről nem szeretnék mondani. Azért én gondolom, hogy mi lehet a probléma.”

Tőzsér szerint egy ilyen helyzetben nem érdemes egymásra mutogatni, közösen kerültek ebbe a szituációba és közösen is kell megoldaniuk, azt azonban leszögezte: „Akárhogy is nézzük, ez nem néz ki jól, nem DVSC-hez méltó ez a fajta szereplés, amit az utóbbi időben mutatunk a pályán.”

„Most egy olyan dologgal állunk szemben, amit ez a csapat még nem tapasztalt, most ez egy következő feladat, amit meg kell oldani. Ennek úgy kellene működnie, mint egy nagy család. Ezeket a dolgokat szerintem nem érdemes, nem szerencsés kiteregetni akár a közvélemény, akár a média elé. Nyilván nekem is van egy véleményem, de szeretném ezt megtartani csapaton belül. Ez szerintem ránk tartozik, Debrecenre.”

(forrás: M4 Sport)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Rebrov és Lovrencsics is büszke az Espanyol ellen elért döntetlenre
Az utolsó pillanatban csúszott ki a győzelem a Ferencváros kezéből,de a vezetőedző, Szerhij Rebrov és a csapatkapitány, Lovrencsics Gergőis azt emelte ki, hogy a csapat jól játszott és büszke lehet arra, amit letett a spanyol Espanyol ellen az Európa Liga csoportkörének ötödik fordulójában.
Magyar futball