Musorujsag
Élő Eredmények

Grozav még 2-3 évet akar Magyarországon játszani,nem feltétlenül Várdán

Grozav még 2-3 évet akar Magyarországon játszani,nem feltétlenül Várdán

m4sport.hu
A román Gheorghe Grozav a szezonban 15 mérkőzésen hét gólt szerzett, négy alkalommal pedig társait szolgálta ki, elmondható róla, hogy a Kisvárda vezére, akire - úgy tudni - többek között a Ferencváros is felfigyelt.

„Elégedett vagyok az őszi teljesítményemmel és azt szeretném, ha továbbra is úgy tudnám segíteni a csapatot, ahogyan ők is segítenek engem. Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire fontos a szerepem a csapaton belül. A klub és a csapat is sokat vár tőlem, ezért mindenegyes mérkőzést komolyan veszek. Nem szeretnénk csalódást okozni azoknak az embereknek, akik hisznek bennem” – mondta őszi teljesítményéről a 29 éves Grozav.

A támadó kreatív játékával, váratlan megmozdulásaival képes nehéz pillanatokat okozni ellenfeleinek. Olykor még a saját csapattársai is csak lesnek egy-egy elképzelése után.

„Néha előfordul, hogy a csapattársaim nem pontosan értik és érzik, hogy mit szeretnék a pályán, olykor-olykor ez kívülről is látszik. de ez nem gond, próbálom magamat és a játékomat is jobban megértetni a társaimmal. Van, hogy ez sikerül, van, hogy nem.”

A gyulafehérvári születésű szélső 2019 januárjában választotta a Kisvárdát, és úgy gondolja, hogy ezzel jó döntést hozott.

„Nagyon jól érzem magam Magyarországon. Sikerült beilleszkednem és minden körülménnyel elégedett vagyok. Terveim szerint még 2-3 évet szeretnék Magyarországon tölteni, aztán meglátjuk, mi lesz. Az is jó, hogy viszonylag közel van az otthonom, amikor lehetőségem van rá, mindig hazautazom. Emiatt is jól érzem magam itt Kisvárdán.

Grozav szerződése nyáron jár le a Kisvárda csapatánál, teljesítménye alapján az általa elképzelt 2-3 évet akár egy nagyobb, nemzetközi kupában induló csapatban is tölthetné.

„Kifejezetten jól érzem magam Magyarországon, de nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő. Az átigazolási időszak most közeleg, ha érkezik egy olyan ajánlat, ami nekem és a klubnak egyaránt jó, akkor meglátjuk, milyen döntés születik” – mondta jövőjével kapcsolatban a várdaiak román légiósa.

Szombaton délután ötkor újra csillogtathatja tudását a bajnokságban, ráadásul egy kemény és nehéz ellenféllel szemben, hisz a Kisvárda a MOL Fehérvár FC csapatát fogadja. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: Gyakorta két védőt is leköt a Kisvárda román légiósa, Gheorghe Grozav. (Forrás: Kisvárda FC - Facebook)

További tartalmak