Gyurcsó: Mi még jó gyerekek voltunk

Tatabányáról indult, a Puskás Akadémiánál tanulta, külföldön pedig kamatoztatta tudását Gyurcsó Ádám, aki hosszú légiósévek után tért haza.

A Vidi, a Pogon Szczecin és a Hajduk Split korábbi labdarúgója 2019 nyarán tért vissza Magyarországra, azon belül Felcsútra, ahol egykor ő is nevelkedett. Gyurcsó Ádám Felcsúton tette meg az első lépéseket, amelyek aztán válogatottságig, Európa Liga-mérkőzésig, bajnoki címig vezettek.

A villámléptű szélső körbevezette a Játékoskijáró stábját az akadémián és közben üzent a mostani akadémistáknak is: „Az egyik legfontosabb: lemondás mindenről. Hangozhat kicsit közhelynek is, de amennyire közhely, annyira igaz.”

A 18-szoros válogatott játékos megmutatta egykori szobáját is, ahol azt is elárulta, egy-két csínytevést leszámítva, „mi még jó gyerekek voltunk”.

Az OTP Bank Liga 16. fordulóját beharangozó Játékoskijáró című műsorunkat december 14-én, szombaton 12:00-tól láthatják az M4 Sporton. Az m4sport.hu természetesen a forduló összes találkozóját élőben közvetíti.