Hajnal Tamás: A játékosok jelesre vizsgáztak az ősz folyamán

Hajnal Tamás, a Ferencváros sportmenedzsere az M1-nek adott interjúban beszélt a zöld-fehérek őszi teljesítményéről és a jövőbeli tervekről.


Hajnal a Fradi Európa Liga-búcsúja után a Ludogorec elleni visszavágóval kapcsolatban elmondta, az egyértelműen elmaradt tizenegyes nagyban befolyásolta a találkozó végkimenetelét, fájó pont, de nem akarják a játékvezetőt hibáztatni.

A korábbi kiváló játékos az egész csapat nevében elárulta, örülnek, hogy jó eredményekkel ajándékozhatták meg ősszel a szurkolóikat és úgy gondolja, a labdarúgóik „jelesre vizsgáztak az ősz folyamán”.

A sportmenedzser a megnövekedett meccsterheléssel kapcsolatban úgy érzi, a logisztika a legnehezebb, hogy mindig kipihentek, felkészültek legyenek a futballisták és egy ilyen sorozat alatt az étkezéstől kezdve minden apró részletre oda kell figyelni.

A 38 éves szakember szerint nem kell akkora játékosmozgásra számítani a téli átigazolási időszakban, mint tavaly, legfőképp posztspecifikusan szeretnék megerősíteni a csapatot.

A célokról Hajnal egyértelműen elárulta, hogy meg akarják védeni a bajnoki címüket és szeretnének olyan csapattá válni, amely valamelyik európai kupasorozat csoportkörének évről évre stabil résztvevője.