Musorujsag
Élő Eredmények

A Paks győztes edzője hétfőn utánpótlás edzést tart

m4sport.hu
Az alsóházi, kiesés ellen küzdő csapatok jól teljesítettek az OTP Bank Liga őszi szezonjának zárófordulójában: a ZTE, a Paks és a Kaposvár is győzelemmel vonulhatott a téli pihenőre. Érdekes módon egyik csapat edzőjénél sem lehetett érezni a felhőtlen örömöt a győzelmek felett; Sannino csapata mérkőzéséről nem is beszélt, csak a kiállításáról.

Kaposvár – Debrecen 4–1

Disztl László (Kaposvár):
Azt próbáltuk meg, hogy a játékosok élvezzék a játékot, és ez most tényleg megtörtént. A játékosok nem csak nyerni akartak, de élvezni is a játékot, ebből egy szép győzelem alakult ki.”

Herczeg András (DVSC):
„Nem tudom elítélni a játékosokat, mert nagyon sok energiát fektettek ebbe a mérkőzésbe. Sajnos, elöl nem voltunk elég hatékonyak. Nagy gólarányú vereség volt, ami egyáltalán nem volt benne a játék képében.”

Tőzsér Dániel (a DVSC csapatkapitánya):
„Egyáltalán nem ilyen félévről álmodoztunk, amikor elkezdtük ezt a szezont, de sajnos így sikerült. Nehéz bármit is mondani egy ilyen mérkőzés után, amelyet 4-1-re elvesztünk Kaposváron, az utolsó ellen. Többet volt nálunk a labda, lehet, hogy több helyzetünk is volt, de ők nyertek 4-1-re. Így nem is szeretnék belemenni mentegetőzésekbe, a pálya, vagy egy meg nem adott tizenegyes miatt, vagy bármi másért. Vállaljuk érte a felelősséget, mi vagyunk a pályán.”

Kisvárda – MOL Fehérvár 0-2

Dajka László (Kisvárda):
„Úgy gondolom, hogy nem kezdtünk rosszul, a 0-2 ellenére egy jó és lüktető mérkőzést láthatott a közönség. Nagyon peches góllal szerzett vezetést az ellenfél, ami egy kicsit megfogott minket. A félidőben megpróbáltunk változtatni, amivel nem is volt gond, de jött egy figyelmetlenség a második félidő elején, amitől az ellenfelünk megnyugodott. Nem adtuk föl, végig küzdöttünk, voltak lehetőségeink, számunkra ma ennyi volt a mérkőzésben.”

Joan Carrillo (Fehérvár):
„A legfontosabb az volt, hogy nyerjünk. A játékosok önbizalmának is jót tett, hogy így zárjuk az évet. A szurkolóinknak is szerettünk volna így kedveskedni. Nyilván, támadásban szeretnénk többet nyújtani, de most az volt a lényeg, hogy mindenképpen 3 pontot szerezzünk.”

Paks – Mezőkövesd 1–0

Osztermájer Gábor (Paks):
„Már két hete is azt mondtam, hogy a védekezésünket kell rendbe tenni, hisz a legtöbb gólt kaptuk a bajnokságban. Próbálkoztunk ezzel az öt védős rendszerrel, ahogy legutóbb. A játékunk nem volt jó, mert így elöl kevesebben voltunk, játékban többet kell nyújtani jövőre. Ezen fogunk dolgozni a felkészülési időszakban, hétfőn viszont utánpótlás edzést fogok tartani”

Kuttor Attila (Mezőkövesd):
„Büszke vagyok a csapatra, ezt elmondtam az öltözőben is. Olyan játékot mutattunk be megint, amivel meg lehetett volna nyerni a mérkőzést. Hogy most így alakulnak a dolgaink, annak biztos megvan az oka, de ez csak arra sarkall minket, hogy még ennél is többet tegyünk, akkor ezeket a mérkőzéseket is meg fogjuk nyerni.”

Puskás Akadémia – Zalaegerszeg 0–1

Hornyák Zsolt (PAFC):
„Láttunk egy nagyon komoly kiállítást, ami szerintem nagyon szigorú volt, és részben el is döntötte a meccset. Példásan küzdött a csapat, kár, hogy volt egy kis hiba a védelemben a gólnál. Meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést, de sajnos a bíró túl sok sárgát osztott ki, szerintem feleslegesen. Idegessé vált így a mérkőzés, mindkét oldalon olyan döntések születtek, amelyekkel nem tudok egyetérteni. Sajnálom, hogy az utolsó mérkőzésen hazai pályán nem tudtunk nyerni.

Dobos Barna (ZTE):
„Nagyon jól használtuk ki az emberelőnyünket, nagyon okosan játszottunk. Jól is kezdtük a mérkőzést, nem véletlen, hogy így alakult. Helyzeteink, ziccereink is voltak. A végén, amikor az ellenfél kockáztatott, nagyon masszívak maradtunk.”

Honvéd – Újpest 0-0

Giuseppe Sannino (Honvéd):
„Nem szeretnék sokat beszélni az újabb kiállításomról, mert ez egy teljesen groteszk helyzet. Ha csak egyetlen centire is elhagyom a technikai zónát, azonnal kiállítanak. Nem kellene ennyire szőrszálhasogatónak lenni. A másik edző ugyanúgy elkövette ezt a hibát, de úgy érzem, hogy ez a szabály csak velem szemben ennyire szigorú.”

Nebojsa Vignjevic (Újpest):
„Szerettük volna begyűjteni a 3 pontot és a negyedik helyen végezni ősszel. Jól játszottunk és közel álltunk a győzelemhez, valami mégis hiányzott. Azt kaptuk a Honvédtól, amit vártunk, egy fegyelmezett és erős csapat játszott ellenünk, végül csak egy pont jutott nekünk.”

További tartalmak