Musorujsag
Élő Eredmények

A Haladás ügyvezető igazgatója: Fognak még a Halinak tapsolni az emberek

A Haladás ügyvezető igazgatója: Fognak még a Halinak tapsolni az emberek

m4sport.hu
A Merkantil Bank Liga 18. helyén telelő Haladás labdarúgócsapatát a héten megbüntette az MLSZ fegyelmi bizottsága, mert nem fizette ki az ősz folyamán menesztett Supka Attilát és Híres Gábort. A csütörtökön megtartott szombathelyi városi közgyűlésen a csapat ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád elmondta, „az utolsó fillérig” kifizették az edzőpárost, majd a szurkolókat is megnyugtatta, nem szűnik meg a klub.

A haladas.hu közleményét változtatás nélkül közöljük:

„A játékosok a napokban egy hónapnyi fizetésüket megkapták, csupán a tárgyhóra, azaz a novemberre járó bérrel tartozunk – mondta Séllei Árpád. A NAV felé nincs tartozásunk és csütörtökön volt edzőinket, Supka Attilát és Híres Gábort is az utolsó fillérig kifizettük. Mindezekhez a pénzt a többségi tulajdonos biztosította. Ami jelen helyzetünkben a legfontosabb: a licencüket nem vonhatja vissza a Magyar Labdarúgó Szövetség, tehát nem szűnik meg a klub, tavasszal is az NB II-ben szerepelünk. Emellett a város felé leadtunk egy nyárig szóló működési tervet, melyet teljesíteni tudunk. Divat most más csapatoknak tapsolni, de fognak még a Halinak tapsolni az emberek. Megjegyzem, a városházán elképesztően negatív a hangulat a Haladással szemben. A városvezetés részéről a csütörtöki közgyűlésen durva kijelentés volt az, hogy látszik, mennyire nem érdekli az embereket a Haladás, hiszen egyetlen szurkoló sem jött el a közgyűlésre. Attól, hogy nem jöttek el és a lelátón sincsenek annyian, mint korábban, attól még a lakosság nagy részét igenis foglalkoztatja a Haladás sorsa, jövője. Emlékezhetünk: tavasszal például az NB I-ben több ezren drukkoltak a lelátókon a csapatnak. Annyit kértem a városvezetéstől, ha segíteni nem tudnak, legalább ne ártsanak.”

Borítókép: (Fotó: haladas.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Biztosan az élen telel az MTK
Az éllovas MTK hazai pályán legyőzte a Csákvárt a labdarúgó NB II. 20. fordulójának zárómérkőzésén, ezzel pedig eldőlt, hogy a fővárosi kék-fehérek az idei utolsó forduló eredményeitől függetlenül az élen töltik a téli szünetet.
Merkantil Bank Liga