Musorujsag
Élő Eredmények

A PSG is tesztelte, a ZTE-hez igazolt a nigériai tini

A PSG is tesztelte, a ZTE-hez igazolt a nigériai tini

ztefc.hu
Miután betöltötte a 18. életévét aláírt a ZTE-hez az ősszel tesztelt nigériai Ubochioma Meshack.

A támadó középpályás már hosszabb ideje együttesünkkel készült – írja a klubhonlap. A próbajátékon bizonyított, mert 2,5 éves, 2022 nyaráig szóló szerződést kötött a zalaegerszegiekkel.

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen szurkolótáborral és ilyen múlttal rendelkező klubhoz igazolhatok – idézik Meshackot. – Az eddig itt töltött idő alatt már megismertem a várost és a csapattársaimat, akikkel nagyon jó közösséget alkotunk. Eddig a lelátóról szurkoltam a fiúknak a bajnokikon, a januári felkészülés kezdetétől viszont én is azért küzdök majd, hogy kiharcoljam a helyemet a csapatban, hiszen a tavasz folyamán szeretném a pályán meghálálni a szakmai stáb bizalmát, és a játékommal a célok eléréséhez segíteni a Zetét.”

Az Nso úgy értesült, hogy az ifjú nigériai korábban a PSG-nél is járt tesztelésen, de a FIFA szabályozása, miszerint másik földrészről 18 éven aluliak nem igazolhatnak Európába, miatt végül nem maradhatott a párizsiak akadémiáján. Miután novemberben nagykorú lett, Meshack aláíhatott a ZTE-hez.

Borítókép: Ubochioma Meshack (fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap)

További tartalmak