Musorujsag
Élő Eredmények

Vernes Richárd a Vasasban folytatja pályafutását

Vernes Richárd a Vasasban folytatja pályafutását

m4sport.hu
Az edzőváltáson átesett Vasas labdarúgócsapata hároméves szerződést írt alá az izraeli első osztályból hazatérő Vernes Richárddal.

A 27 éves középpályás a Honvédnál kezdte profi pályafutását, majd futballozott a Paks, a ZTE és a Diósgyőr színeiben, de megfordult az ausztrál élvonalbeli Central Coast és az izraeli első osztályban szereplő Hapoel Kfar Saba csapataiban is.

Nagy Miklós klubigazgató szerint új igazolásukkal is bizonyítják, komoly céljaik vannak: „Céljaink eléréséhez – a fiatal, saját nevelésű, tehetséges játékosok fokozatos beépítése mellett – a jelenlegi keretünk felfrissítése, néhány poszton történő megerősítése is szükséges. Inkább a minőségre törekszünk ebben, mint a mennyiségre, és véleményem szerint Vernes Richárd komoly erősítést jelenthet számunkra a támadószekcióban. Szakmai stábunk mai cseréjét követően ezzel a villámigazolással is bizonyítani szeretnénk, hogy komoly terveink vannak a Vasasnál és teszünk is azért, hogy ezeket megvalósítsuk”nyilatkozta a vasasfc.hu-nak.

Vernes Richárd elárulta, nem tervez sokáig az NB II-ben futballozni: „Nagyon motiváltan érkeztem a Vasashoz. Nem tervezek sokáig az NB II-ben futballozni, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elcsípjük a feljutó helyek valamelyikét. Erős a keret, remek játékostársaim lesznek. Minden erőmmel arra fogok törekedni, hogy gólokkal és gólpasszokkal járuljak hozzá a Vasas sikeres tavaszi idényéhez. A választásomban Bene Ferenc is nagy szerepet játszott, régóta ismerem őt, az utánpótlás válogatottban futballoztam nála. Már nagyon várom a közös munkát.”

Borítókép: Vernes Richárd a Vasasban folytatja (Fotó: vasasfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Haladás ügyvezető igazgatója: Fognak még a Halinak tapsolni az emberek
A Merkantil Bank Liga 18. helyén telelő Haladás labdarúgócsapatát a héten megbüntette az MLSZ fegyelmi bizottsága, mert nem fizette ki az ősz folyamán menesztett Supka Attilát és Híres Gábort. A csütörtökön megtartott szombathelyi városi közgyűlésen a csapat ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád elmondta, „az utolsó fillérig” kifizették az edzőpárost, majd a szurkolókat is megnyugtatta, nem szűnik meg a klub.
Magyar futball