Musorujsag
Élő Eredmények

Nagytakarítás Újpesten: Sankovictól és további játékosoktól búcsúztak a lilák

Nagytakarítás Újpesten: Sankovictól és további játékosoktól búcsúztak a lilák

m4sport.hu/ujpestfc.hu
Hétfőn több játékosától is megvált az Újpest labdarúgócsapata. Bojan Sanković hét év után hagyja el az újpesti lila-fehéreket, pályafutását Kazahsztánban folytatja. Mellette még három játékost jelentett be a klub, akiket a tavasz folyamán már nem az Újpest mezében látunk.

Bojan Sanković 2013 augusztusában írt alá az Újpesthez. A fővárosi lila-fehérekkel kétszer nyert Magyar Kupát, egyszer harmadik lett vele a csapat a bajnokságban.

A 26 éves montenegrói középpályás a kazah Irtis Pavlodarba csapatában folytatja pályafutását.

„Drága Barátaim, Szeretett Lilák!
Hosszú évek után hagyom el Újpestet, amely oly fontos számomra, és ami mindig is az marad. Nem csupán a futballról tanultam itt rengeteget, hanem az életrõl is, miközben felnõttem.
Rendkívül hálás vagyok az elnöknek, Rodericknek, az edzõimnek, csapattársaimnak, mindenkinek, akik segítettek jobbnak lenni a pályán, valamint a szurkolóinknak, akik a hosszú évek alatt mindig mögöttünk álltak.
Hajrá Lilák,
Bojan” – búcsúzott Sanković a klub szurkolóitól a csapat honlapján.

Kovács Lóránt tavaly januárjában igazolt a Haladásból a IV. kerületi csapathoz, a jövőben a Sepsi OSK csapatát erősíti.

Mészáros Karol is távozik Újpestiről, az idény során csupán háromszor lépett csereként pályára az OTP Bank liga idei kiírásában.

Fadgyas Tamás, aki a gárda harmadik számú kapusa volt, Nyíregyházán folytatja pályafutását.

Borítókép: Korozmán Ervin, az MTK játékosa (b) és az újpesti Bojan Sankovic a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, az Újpest FC - MTK Budapest összecsapáson a Szusza Ferenc Stadionban 2018. március 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

További tartalmak