Musorujsag
Élő Eredmények

Feczesin elutazik az Újpest edzőtáborába, de a távozást sem zárja ki

M4 Sport
Még nem egyezett meg a folytatásról az Újpesttel, de elutazik a lila-fehérek ciprusi edzőtáborába Feczesin Róbert, aki nem zárja ki, hogy jó ajánlat esetén távozik a fővárosi csapattól.
(Fotó: Facebook/ Újpest FC)

Az újpestiek már december 28-án edzésbe álltak, csütörtökön pedig a ciprusi Ayia Napa városába utaznak, ahol tíznapos edzőtábor elébe néz a keret.

Ott lesz a csapattal Cipruson az OTP Bank Liga őszi szezonjának gólkirálya, Feczesin Róbert is, aki amondó, akár javukra is válhat, hogy az élvonalbeli csapatok közül elsőként kezdték a felkészülést.

„Szerintem nekünk volt a legrövidebb pihenőnk, de azt mondom, ez lehet, hogy jól jön majd a csapatnak. Lehet, hogy kevesebbet tudtunk pihenni, de elképzelhető, hogy ezzel a 4-5-6 plusznappal olyan előnybe kerülünk a többiekhez képest, amit kamatoztatni tudunk” – fogalmazott a 33 éves csatár az M4 Sporthíradójában.

A támadó úgy érzi, 10 meccsen szerzett nyolc góljával kitett magáért az őszi szezon során, amit a csapat és a társak sikerének is tart. Feczesin augusztus végén tért vissza első profi klubjához, amellyel annak idején fél + fél éves megállapodást kötött, így jelenleg is zajlik az egyezkedés további sorsáról, azt azonban elárulta, más csapatoktól is érkezett megkeresés hozzá.

„Remélem, gyorsan lezajlanak a tárgyalások. Szeretnék Újpesten maradni, de ez nem csak rajtam múlik, hiszen úgy kötöttük a szerződést, hogy félévkor újra kell tárgyalni, hogy mi lesz velem” – mondta, majd hozzátette, jelenleg szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel, és nem zárta ki, hogy jó ajánlat esetén elhagyja a csapatot.

Az utóbbi napokban szárnyra kapott a pletyka, hogy a belga tulajdonos megválik az Újpest FC-től, ám ennél Feczesin sem tud többet.

„Ez már évek óta téma Újpesten. A mai napig mi is csak pletykákat hallunk, tehát nincs belső információnk, hogy hol tart a tárgyalás, vagy hogy van-e egyáltalán. Azt tudjuk, hogy vannak vevőjelöltek, akikkel a tulajdonos le fog ülni, vagy már le is ült.”

Hozzátette, mikor tavaly nyáron 13 év után visszatért Újpestre, úgy gondolta, hogy végleg tér haza, máshol már nem fog futballozni, ám a folytatáshoz két fél kell, így biztosat nem tud ígérni a maradásával kapcsolatban.

További tartalmak