Musorujsag
Élő Eredmények

A DVTK-ban folytatja a 2018-as év egyik legnagyobb góljának szerzője

m4sport.hu
Hegedűs János két és fél évet játszott a felcsútiaknál, az idei szezonban azonban még egy percet sem töltött a pályán bajnoki meccsen.
(fotó: DVTK)

A Diósgyőr szerződtette Hegedűs Jánost, a Puskás Akadémia hátvédje szerződése lejártával, 2020 nyarától csatlakozik az együtteshez. A hírt az M4 Sport Átigazolás című műsorában jelentette be Benczés Miklós, a miskolciak sportigazgatója.

A védő neve akkor került be a köztudatba, amikor a 2018/19-es szezonban 60 méterről talált be a későbbi bajnok Ferencváros kapujába, és mint később kiderült, ez a gól három pontot ért a Puskásnak.

Az U21-es válogatottban öt alkalommal pályára lépő játékos 2017 nyarán szerződött a Haladástól a felcsútiakhoz, első szezonjában 14 találkozón lépett pályára és két gólt szerzett, míg tavaly 22 meccsen játszott és szintén kétszer talált be.

A 23 esztendős labdarúgó eddig 54 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, az idei szezonban azonban még egy percet sem játszott, 11-szer a kispadon ülte végig az adott bajnokit, ötször pedig a meccskeretbe sem került be.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagymúltú klubhoz fogok kerülni nyártól. Örülök annak is, hogy a vezetőedző mellett a szakmai stáb több tagjával is ismerjük egymást, és hogy felkeltettem az érdeklődésüket. Nem utolsó sorban, szeretném megemlíteni a szurkolótábort, amely köztudottan az egyik erőssége a DVTK-nak, és bízom benne, hogy a jövőben is a csapat mellett fognak állni. Amit a magam részéről ígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni a DVTK sikereiért” – nyilatkozta a DVTK honlapjának Hegedűs János.

További tartalmak