Musorujsag
Élő Eredmények

Az NB III-ból szemezgetett a Kisvárda

Az NB III-ból szemezgetett a Kisvárda

kozarmislenyfc.hu
A Kisvárda leigazolta az NB III-as Kozármislenytől Jelena Richárdot, míg Hugo Secóval saját kérésére szerződést bontott.

A Kisvárdától korábban két brazil légiósa, a visszavonuló kapus, Felipe és Anderson Pico távozott, míg a szerb vándorcsatár, Nemanja Obradovic az érkezési oldalon tűnt fel.

Jelenának a Honvédból és Paksról már van 17 meccsnyi élvonalbeli tapasztalata. A 22 éves csatár tavaly nyáron került a harmadik vonal Közép-csoportjában szereplő Kozármislenyhez, ahol 14 bajnokin 12 gólt ért el, míg a Magyar Kupában két találkozón hármat. Épp ebben a sorozatban az egymás elleni párharcukban szúrhatta ki a szabolcsi együttes, amely ugyan 2-1-re győzött, de Jelena betalált, bár az utolsó percben büntetőt hibázott.

Hugo Seco viszont nem lesz a csapattársa tavasszal, ugyanis családi okokból, édesanyja betegsége és az ősszel születő gyermekétől és feleségétől való távolság miatt szerződése felbontását kérte, amit a klub méltányolt, és akár a jövőbeli együttműködés reményében elengedte a portugál szélsőt, aki a hazája másodosztályát vezető Farenséhez írt alá fél évre.

Borítókép: Jelena Richárd (fotó: kisvardafc.hu)

További tartalmak