Lőw Zsolt: „Jó helyen vagyok, a világ legjobbjaival dolgozhatok”

Lőw Zsolt, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának másodedzője szerint egyelőre jó helyen van a párizsi élcsapatnál.


A magyar szakember az M4 Sport Átigazolás című műsorában csütörtökön azt mondta, eddig is lépcsőfokról lépcsőfokra építette fel a karrierjét, és bár „kecsegtető, hogy érdeklődnek” iránta, jelenleg nem tervezi a váltást.

„Régóta szerettem volna Thomas Tuchellel együtt dolgozni, rengeteget tanulok tőle, hozzá tudok tenni a szakmai munkához” – fogalmazott Lőw Zsolt. Hozzátette, következő lépcsőfokként el tudja képzelni, beleillik a képbe, hogy egyszer vezetőedző legyen, mert pályaedzőként ennél már nehéz magasabbra jutni, de egyelőre jó helyen van.

(fotó: GettyImages)„Vezetőedzőként teljesen más a felelősség, a nyomás, egy egész csapatot és szakmai stábot kell vezetni” – jelentette ki, majd elmondta, a Bundesligából is voltak érdeklődők, de egyelőre fontosabbnak tartja, hogy egy Bajnokok Ligája-győzelemre is esélyes klubnál dolgozhat a világ legjobb játékosaival.

Lőw Zsolt Edinson Cavaniról, Mauro Icardiról, Kylian Mbappéról és Szoboszlai Dominikról is beszélt az Átigazolás című műsorunkban adott interjúban, a teljes beszélgetés a fenti videóban hallgathatja meg.