Musorujsag
Élő Eredmények

Amerikai csatárt igazolt a ZTE

Amerikai csatárt igazolt a ZTE

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg kedden hivatalos honalpján jelentette be, hogy leigazolta Eric McWoods amerikai csatárt..

A 24 éves futballista a mai napon fél plusz egy évre szóló szerződését írt alá az NB I. 11. helyén álló klubbal – tájékoztatott a ZTE.

McWoods levgutóbb az észt élvonalban szereplő JK Trans Narva együttesénél játszott, ahol 31 bajnokin 13 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott. A gyors csatár a szélről és középről is veszélyes az ellenfél kapujára, elsősorban sebességével és gólérzékenységével segítheti a ZTE-t.

„Megtisztelő, hogy egy idén 100 éves klubhoz igazolhatok. A tavasz folyamán minél több góllal és minél hasznosabb játékkal szeretném segíteni a ZTE FC-t a céljai elérésében. Az első benyomásaim rendkívül pozitívak, próbálok a lehető leggyorsabban beilleszkedni, hiszen jövő hétvégén már bajnoki meccset játsszunk. Szeretnék bizonyítani a klubvezetőknek, a szakmai stábnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak egyaránt, és biztos vagyok benne, hogy szép sikereket fogunk közösen elérni” – nyilatkozta Eric McWoods a ZTE-nek.

További tartalmak