Nagy Dominik nyárig kölcsönben Görögországban folytatja

A görög első osztályban szereplő Panathinaikosz fél évre kölcsönvette Nagy Dominikot a lengyel Legia Warszawától.

Nagy Dominik (Forrás: Panathinaikosz - Twitter)
Nagy Dominik ebben az idényben kevés szerephez jutott: kilenc bajnokin lépett pályára a Legiában, egy gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett, de szeptember 28-a óta egy percet sem játszott.

A magyar középpályásnak 2021 nyaráig érvényes a szerződése a varsói klubbal, amely másfél millió eurót remélt a játékosért, végül a kölcsön mellett döntöttek a vezetők. Nagy Dominik 2020 június 30-ig marad a Panathinaikosznál, amely jelenleg a bajnokság hatodik helyén áll.


„A Panathinaikoszban lehetőségem nyílik egy más stílusú bajnokságban kipróbálni magam. Nagy klub, amelynek történelmét mindenki jól ismeri. Számunkra még inkább fontos, hiszen korábban Puskás Ferenc is volt a csapat vezetőedzője. Átigazolásom előtt beszéltem a csapat portugál védőjével, Joao Nunessel, akit még Lengyelországból ismerek, mellette megkérdeztem több magyar játékost is, akik megfordultak Görögországban. Mindannyian csupa jó dolgot mondtak nekem a Panathinaikoszról. Azért jöttem ide, hogy keményen dolgozzak, fejlődjek és segítsem a csapatot. Szeretem az egy az egy elleni párharcokat, lecselezni az ellenfeleket és kihasználni a gyorsaságomat” – olvasható az athéni klub hivatalos honlapján Nagy Dominik bemutatkozása a zöld-fehérek híveinek.