Musorujsag
Élő Eredmények

Priskin Tamás visszatért Győrbe

Priskin Tamás visszatért Győrbe

eto.hu
A Ferencvárostól távozó Priskin Tamás visszatért első magyarországi klubjához, a másodosztályban szereplő Győrhöz.

Priskin 13 évesen került a Győri ETO-hoz, majd itt 16 esztendősen mutatkozott be a hazai élvonalban. A Fradiba igazolásáig a Győr volt az egyetlen magyar csapata, azóta megfordult a Haladásnál is.

Az ETO hét ponttal lemaradva a feljutást érő pozíciótól ötödikként várja a Merkantil Bank Liga tavaszi folytatását.

A győriek honlapjának beszámolója szerint 2.5 éves szerződést írt alá. A 33 esztendős játékos 63-szoros magyar válogatott, ezalatt 17 gólt rúgott.

Priskin elárulta, a legnagyobb motiváció számára, hogy régi-új csapata visszakerüljön az NB I-be.

„Nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Sokszor emlegetem már, hogy szeretnék az ETO-ba visszatérni, és most ennek is eljött az ideje. Mindig is otthon éreztem magam az ETO-nál, szüleim is itt dolgoznak, győri nevelés vagyok. Korábban is ha tehettem és itthon voltam, itt voltam a klubban, tényleg nagy örömmel jövök vissza. A legnagyobb motiváció számomra nyilván az, hogy a csapat visszakerüljön az NB I-be, ott tudjak játszani, ahol játszottam legutóbb is, ez a legfontosabb, ez lesz az első számú cél. Tényleg nagyon örülök, hogy visszakerültem az ETO-ba, és bízom benne, hogy közösen el tudjuk érni a céljainkat, és újra az NB I-ben tudunk játszani, szurkolóink pedig újra élvonalbeli mérkőzésekre tudnak járni az ETO Stadionba!”

Borítókép: Priskin Tamás (fotó: fradi.hu)

További tartalmak