Musorujsag
Élő Eredmények

Gulácsi Péter: Próbáltam úgy felépíteni a karrieremet, hogy mindig csak egy reális lépcsőfokot ugorjak előre

m4sport.hu
A Bundesligában éllovas RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusát, Gulácsi Péter választották az év férfi labdarúgójának. A 29 éves hálóőr a gála után adott interjút az M4 Sportnak.

Gulácsi Péter a sikeres elmúlt esztendőkről és a folyamatos fejlődésről elárulta, úgy érzi, a jó döntéseinek köszönhető: „Úgy gondolom, a döntések, amelyeket a karrieremben hoztam, azok általában a helyes döntések voltak. Próbáltam mindig felépíteni úgy a karrieremet, hogy egy reális, megléphető lépcsőfokot ugorjak csak előre, mindig reális esélyem legyen a csapatomban kezdőjátékosnak lenni.” Kiemelte, a pályán kívül is igyekszik hozzátenni olyan dolgokat az étkezéstől a plusz munkán át a kiváló szakemberekkel való közös munkáig, amelyek a folyamatos fejlődését eredményezik.

„A válogatottal egy rövid edzőtábor után márciusban utazunk Bulgáriába és hát mondhatom, hogy az utóbbi évek legfontosabb válogatott meccsét meg fogjuk nyerni” – mondta a nemzeti csapatra váró Európa-bajnoki pótselejtezőről, majd hozzátette, megvan a csapatban az erő és a potenciál, remek közösség alakult ki egy kiváló edzővel.

A gáláról IDE kattintva olvashat részletesebben.



További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Zsóri Dánielé az Év gólja
Zsóri Dániel Ferencváros ellen szerzett ollózós találatát választották az Év góljának az M4 Sport - az Év Sportolója gálán.
Magyar futball