Musorujsag
Élő Eredmények

Holland szélsővel erősített a Puskás Akadémia

Holland szélsővel erősített a Puskás Akadémia

pfla.hu
A Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta az egykori holland U21-es válogatott Luciano Slagveert.

Luciano Slagveer az FC Emmentől érkezett a felcsúti klubhoz, két és fél évre írt alá. Hornyák Zsolt csapatának új tagja az Eredivisie 12. helyén álló piros-fehér alakulatban 9 bajnokin 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a 2019/20-as idényben. Slagveer U17-esként került az emmeniektől a Heerenveenhez, de megfordult a Twentében és a belga FC Lokerenben is. A 26 éves szélső a holland első osztályban összesen 169 találkozón 28-szor vette be az ellenfelek kapuját. A transfermarkt.hu labdarúgó szakportál 500 ezer euróra becsüli a játékos értékét.

„Nagyjából egy hónapja szólt az ügynököm a Puskás Akadémia érdeklődéséről. Az edzőtáborban meglepve láttam, hogy egy szállodában lakunk a Puskással, de jó volt látni a leendő csapattársakat. Honfitársammal, Yoell van Nieff-fel beszéltem is, ő mesélt nekem a klubról, és jó benyomást tettek rám a tőle hallottak. Ő mondta nekem, hogy jó színvonalú a magyar bajnokság, és ezt megerősítette egykori csapattársam, Otigba Kenneth is, akit szintén felhívtam. Ami a posztomat illeti, mindkét szélen tudok játszani, de igazán a jobb oldalon érzem jól magam. A legfontosabb célom egyelőre az, hogy a csapat fontos játékosává váljak, a többit meglátjuk”nyilatkozta a pfla.hu-nak az új igazolás.

További tartalmak