Musorujsag
Élő Eredmények

Németh Krisztián: Alakulhatnak úgy a dolgok, hogy hazaigazolok

M4 Sport
Európában szeretné folytatni pályafutását Németh Krisztián, akinek decemberben lejárt a szerződése az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansasnél. A 31 éves támadó az M4 Sport Ágigazolás című műsorában elmondta, nem akar visszatérni az Egyesült Államokba, és bár két évig még külföldön szeretne játszani, megfelelő ajánlat esetén magyar csapat is szóba jöhet.

Németh Krisztián nem jutott rájátszásba a Sporting Kansas csapatával az MLS-ben, így októberben lépett legutóbb pályára tétmérkőzésen, majd itthon várta, hogy december végén lejárjon a szerződése a Sporting Kansasnél és szabadon igazolhatóvá váljon.

A 37-szeres válogatott támadó a műsorban elárulta, Amerikából is kapott komoly ajánlatot, de nem fogadta el, mert nem akar visszatérni a tengerentúlra. Németh Krisztián hozzátette, közelebb Magyarországhoz, Európában szeretne játszani, de ha anyagilag jó ajánlatot kap, akár távolabbi országba is eligazolna.

„Két évig még szeretnék külföldön játszani, fizikálisan és mentálisan is jó állapotban érzem magam. Volt két lehetőségem, már nagyon közel voltam, de különböző okok miatt végül nem jött létre” – tette hozzá Németh Krisztián.

A játékos azt sem zárta ki, hogy Magyarországon folytatja, de még nem tárgyalt hazai csapattal, ajánlatot sem kapott az NB I-ből.

A szerdai műsort itt lehet visszahallgatni:

További tartalmak