Musorujsag
Élő Eredmények

Molnár Gábor a DVTK-nál folytatja

Molnár Gábor a DVTK-nál folytatja

dvtk.eu
Bejelentett az eddig Mezőkövesden futballozó Molnár Gábor leigazolását a DVTK.

A technikás támadó Mezőkövesden mutatkozott be az élvonalba, amelynek színeiben azután játszott újra, hogy egy szezont lehúzott a Puskás Akadémiánál.

Kölcsönvételét követően a nyáron igazolta vissza korábbi klubja, de az őszi remek szereplésben a Kuttor Attila vezette szakmai stábtól nem kapott olyan jelentős szerepet, mint első kövesdi időszakában. Hat bajnokin lépett pályára az ősszel, gólt nem szerzett.

A Diósgyőr bejelentése nem tartalmazta, mennyi időre írt alá a 26 éves futballista, aki gyerekként a lelátóról szurkolt a csapatnak. „Nagyon örülök annak, hogy a két klub meg tudott egyezni egymással, nagy álmom volt, hogy egyszer Diósgyőrben focizhassak, gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy diósgyőri labdarúgó lettem – áll Molnár Gábor bemutatkozó nyilatkozatában. – Felemelő érzés lesz annak a csapatnak a mezében pályára lépni, aminek fiatal koromban a lelátóról szurkoltam. Egy borsodi focistának nem is lehet más a vágya, mint a Diósgyőr felnőtt csapata. Szeretnék hosszú távon is meghatározó játékosa lenni a DVTK-nak, mindent el fogok követni azért, hogy megháláljam a szurkolók, a szakmai stáb és a klubvezetés bizalmát, és hogy örömet szerezzek a DVTK nagy családjának. Alig várom már, hogy bemutatkozhassak.”

A miskolciak szombaton a tavaszi rajton, a Zalaegerszeg otthonában folytatják a bennmaradásért folytatott küzdelmüket az OTP Bank Ligában.

Molnár a DVTK hatodik igazolása 2020-ban, korábban Hysen Memolla, José Cortés, Kiss Tamás, Egerszegi Tamás és a nyáron érkező Hegedűs János megszerzését jelentették be.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
14:55
Ferencvárosi TC – Paksi FC (ÉLŐ: M4 Sport, m4sport.hu)
17:00
MOL Fehérvár FC – Budapest Honvéd 17.00 (ÉLŐ: M4 Sport, m4sport.hu)
Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda Master Good (ÉLŐ: m4sport.hu)
ZTE FC – Diósgyőri VTK (ÉLŐ: m4sport.hu)
Kaposvári Rákóczi FC – Puskás Akadémia FC (ÉLŐ: m4sport.hu)
19:00
Debreceni VSC – Újpest FC (ÉLŐ: m4sport.hu)

Borítókép: Molnár Gábor (fotó: dvtk.eu)

További tartalmak