Musorujsag
Élő Eredmények

Tippelde - új sorozat az m4sport.hu-n Bozsik Péterrel és kihívóival

Tippelde - új sorozat az m4sport.hu-n Bozsik Péterrel és kihívóival

m4sport.hu
Szombaton rendezik az idei első hat élvonalbeli magyar labdarúgó-mérkőzést az OTP Bank Ligában, amellyel elkezdődik az NB I. tavaszi szezonja. A közszolgálati sportcsatorna több új időszakos műsorral és extra tartalommal készül a 2020-as évre, így a januárban indult Átigazolás című magazinműsor után most az NB I. startjára online tippsorozatot indít. A Tippeldében a bajnokság végéig a közmédia műsorvezetői mellett hírességek, valamint az M4 Sport szakértője, Bozsik Péter hétről hétre megtippeli az aktuális forduló találkozóinak végeredményét. Vajon melyikük tippel jobban?

Tippelni akár hasraütés-szerűen is lehet, hiszen a szerencse sok esetben forgandó. Egy csapat nyerő szériát fog ki, majd jön egy másik, amelyik megtöri a veretlenséget vagy épp a nyeretlenséget. Azonban olykor hiába a szakértelem és a realitás, a leginkább papírformának tűnő végeredmény is borulhat. Egy tét nélküli játékra vállalkoznak az MTVA műsorvezetői és hírességek, akik intuícióikra hallgatva tesznek kísérletet arra, hogy közelebb járjanak a végeredményekhez, mint az NB I-et hétről hétre az M4 Sport szakértői székéből követő Bozsik Péter, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Vajon a szerencsének vagy a szakértelemnek jön ki jobban a lépés?

A pontozás egyszerű: a végkimenetel megtippeléséért 10 pont jár, míg a mérkőzés pontos végeredményének eltalálása 50 pontot ér.

A héten az M2 Petőfi TV műsorvezetője, a közelmúltban megnősült Forró Bence hívta ki Bozsik Pétert a labdarúgó NB I 17. fordulójának mérkőzéseire. A tipp-párbajt az alábbi videóra kattintva nézhetik meg.


 

NB I. 17. forduló Bozsik Péter tippjei Forró Bence tippjei
Debreceni VSC-Újpest FC 2–1 1–2
MOL Fehérvár FC-Budapest Honvéd 2–0 1–1
Mezőkövesd Zsóry FC-Kisvárda Master Good 2–1 2–0
Ferencvárosi TC-Paksi FC 2–0 1–0
ZTE FC-Diósgyőri VTK  1–1 2–2
Kaposvári Rákóczi FC-Puskás Akadémia FC 1–3 2–1

A Duna World-ön élőben követhetik szombaton 14 órától a Ferencvárosi TC-Paksi FC, 17 órától a MOL Fehérvár FC- Budapest Honvéd találkozót, valamint az m4sport.hu-n a forduló minden mérkőzését. A Kossuth Rádió körkapcsolásban számol be a hétvége élvonalbeli eseményeiről, míg a MédiaKlikken a közmédia összes műsora visszanézhető.

2020 az 5. születésnapjára készülő M4 Sport történetében különleges év, nemcsak a hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság és a tokiói olimpia miatt, hanem azért is, mert a csatorna valamennyi platformján számos újítással készül a nézőinek, olvasóinak. Legyenek részesei, kövessék az M4 Sportot!

 

További tartalmak