×

Zsóri Dániel az NB II-ben is feltűnhet tavasszal

Az NB II-ben szereplő Budaörs együttesében is pályára léphet a tavasz során Zsóri Dániel – jelentette be vasárnap a MOL Fehérvár labdarúgócsapata.

Zsóri Dániel a MOL Fehérvár edzésén (molfehervarfc.hu)A székesfehérvári klub közleménye szerint a Vidi szakmai stábja továbbra is számít a Puskás-díjas támadóra, ám a Budaörssel 2019 augusztusában kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően – több 21 éven aluli fehárvári játékoshoz hasonlóan – adott esetben a Merkantil Bank Liga 12. helyén álló gárdában is láthatjuk majd tavasszal.

„Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, hanem adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés” – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató Zsóriról, aki vasárnap góllal mutatkozott be az FTC–Budaörs edzőmeccsen (2–1).