Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Nem Boli az első, akinek nem esett jól lecserélése

m4sport.hu
Az elefántcsontparti támadóban hatalmas bizonyítási vágy dolgozhat, így nehezen viselte, hogy bő órányi játék után lecserélték. Edzője szerint érthető, hiszen mindenki játszani akar.
A kispesti Kamber és a ferencvárosi Boli párharca a Ferencváros – Budapest Honvéd bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. MTI/Illyés Tibor

A labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában a Ferencváros 0-0-t játszott hazai pályán a Budapest Honvéd együttesével. A szezonban eddig egy vereséggel bíró listavezető zöld-fehérek előtt több gólszerzési lehetőség adódott, de ezek mind kimaradtak.

Szerhij Rebrov a hajrában cserékkel próbálta frissíteni csapatát. A 63. percben Sigér Dávidot váltotta Lodico, majd négy perccel később Franck Boli helyett érkezett Varga Roland.

Az elefántcsontparti játékosban minden bizonnyal hatalmas volt a bizonyítási vágy, így érthető, hogy nehezen viselte lecserélését, a kispadhoz érve dühében a kabátját a földhöz vágta, majd kicsivel később felvette onnan és belebújt.

Az eset azért érdekes, mert 2018 decemberében a Mezőkövesd elleni bajnokin Böde Dánielt a 61. percben cserélte le az ukrán szakvezető, és a válogatott játékos szintén dühösen hagyta el a pályát, és a földhöz vágta a kabátját.

Azt a meccset végül 3-2-re megnyerte a Fradi, de Bödét egy hétre száműzték a keretből, ennek köszönhetően a következő fordulóban a MOL Fehérvár ellen nem játszhatott. Azt a meccset 2-1-re elveszítették a zöld-fehérek.

Rebrov a találkozó után az M4 Sport kamerái előtt úgy fogalmazott, szerinte a játékosa azért volt feldúlt, mert nem lőtte be a helyzeteit,és nem az edző döntése miatt. „Az utóbbi meccseken végig 90 perceket játszott, így teljesen érthető, hogy mérges volt” – mondta az ukrán szakember.

További tartalmak