Musorujsag
Élő Eredmények

Lanzafame személye vonzotta Ugrait a Honvédhoz

m4sport.hu
Nem zavarja, hogy többen negatív személyiségként könyvelték el, és nem bánta meg görögországi kalandját Ugrai Roland, akit részben Davide Lanzafame személye vonzott a Honvédhoz.

„Negatívként vagyok elkönyvelve Magyarországon különböző okok miatt. Nagyon nehéz megvédeni magamat, úgyhogy igazából nem is szeretném, mert úgyis mindenki azt hisz, amit akar. Az a mérvadó, aki testközelből ismer engem és napi kapcsolatban vagyunk. Én csak a játékommal tudom megvédeni magam” – nyilatkozta az M4 Játékoskijáró című műsorának Ugrai, akit kedden jelentettek be a kispesti csapatnál.

Hozzátette, a rosszakarók véleményénél jobban bántja, hogy annak idején az a hír járta, ő akarta megbuktatni a Diósgyőrnél Bódog Tamást. Holott rendkívül jó kapcsolatban áll az azóta a Kisvárdát irányító szakemberrel, akivel egy görögországi látogatás is le volt beszélve, végül azonban nem jött össze.

Az ötszörös válogatott támadó 2018 szeptemberében igazolt a görög első osztályban szereplő Atrómitosz gárdájához, amelynél alapvetően jól érezte magát, csak az a fránya bokasérülés ne lett volna.

(Fotó: honvedfc.hu)

„Nagyon pozitívan éltem meg… nyilván a sérülést leszámítva, hiszen az az időm felét elvette, egy hét hónapos sérülésről beszélünk. De önmagában a légiós élet nagyon jó emlékeket ébreszt bennem. Nyilván a vége nehéz volt, hiszen a sérülés után nehezen tértem vissza, de összességében nagyon pozitív volt” – fogalmazott.

Ugrai elárulta, több külföldi kérője is volt a télen, ám ahova szívesen aláírt volna, ott nem ő volt az első számú kiszemelt, ahova pedig vitték volna, oda ő nem akart menni.

„Magyarországról is volt több megkeresésem, de a Honvéd bizonyult a legkitartóbbnak. Lanzafame személye nagyon vonzó volt, hiszen az NB I. egyik legjobb játékosáról beszélünk” – mondta a 27 éves játékos, aki az olasszal az oldalán jó pár védelemnek gondot okozhat tavasszal, de cseppet sem bánja, ha nem ő, hanem a társak szerzik majd a gólokat.

További tartalmak