×

Tízgólos Honvéd-győzelem a Tippelde legújabb részében

A 23. fordulót rendezik a hétvégén az OTP Bank Ligában, az m4sport.hu Tippelde című sorozatában pedig már ötödik alkalommal tippelik meg az aktuális játéknap végeredményeit a közmédia műsorvezetői, valamint az M4 Sport szakértője, Bozsik Péter.A Tippelde előző részében Molnár Csilla és Bozsik Péter sem tudta egyik találkozó pontos eredményét sem eltalálni, a mérkőzések végkimenetelét az M1 meteorológusa kétszer, az M4 Sport szakkommentátora pedig csak egyszer találta el. Molnár Csilla így szoros, de pontszegény csatában 20–10-re győzött.

A 23. fordulóban Bozsik Péter kihívója Apáti Bence, A Dal 2020 zsűritagja, aki teljesen függetlenül attól, hogy Kispest-szurkoló, 10–0-ás sikert jósolt szeretett csapatának a Diósgyőr ellen.

Apáti Bence tippjei:Bozsik Péter tippjei:

A végkimenetel megtippeléséért továbbra is 10 pont jár, míg a mérkőzés pontos végeredményének eltalálása 50 pontot ér. Öt fordulót követően a „Bozsik Péter és kihívói”-verseny nagyon szoros, 270–290 ponton áll Bozsik Péter javára.

Az M4 Sport szombaton 17 órától a Budapest Honvéd – Diósgyőr, 19.30-tól a Ferencváros–Debrecen találkozót közvetíti élőben, míg az m4sport.hu-n ezúttal is élőben látható a forduló összes mérkőzése. A Kossuth Rádió körkapcsolásban számol be a 17 órakor kezdődő találkozókról, míg a MédiaKlikken a közmédia összes műsora visszanézhető.