Musorujsag
Élő Eredmények

Varga Roland: Tudunk jobban játszani és fogunk is

M4 Sport
Varga Roland a Ferencváros kisebb hullámvölgye ellenére nem érzi úgy, hogy bajban lennének a zöld-fehérek, akik legutóbbi három mérkőzésükön csak négy pontot szereztek.

„Minden csapat életében van olyan, hogy nem úgy sülnek el mérkőzések, az a legfontosabb, hogy hogyan tudsz kijönni belőle – nyilatkozta az M4 Sport Játékoskijáró című műsorának a támadó. – Amit eddig csináltunk, az jó volt, eredményesek voltunk vele, szerintem ezen az úton kell tovább haladnunk. Két vereségünk van az egész szezonban, nem gondolom azt, hogy bármi problémma lenne. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megint nyerni fogjuk a mérkőzéseket, remélem, már szombaton.”

Mindeközben a Fehérvár bombaformában van és zárkózik az éllovas zöld-fehérekre, Varga Roland ugyanakkor nem érzi úgy, hogy meg kellene kongatni a vészharangokat. „Volt ez fordítva is, úgyhogy abszolút nem vagyunk megijedve ettől. Annyira nehéz helyzetben nem vagyunk, mert még mindig vezetjük a bajnokságot és két meccsel kevesebbet játszottunk, tehát a kezünkben van a sorsunk. Tisztában vagyunk vele, hogy tudunk ennél jobban is játszani és biztos vagyok benne, hogy jobban is fogunk már a hétvégén.”

Szombaton a már-már reménytelen helyzetben lévő Kaposvár látogat az Üllői útra. A csatár szerint a Ferencvárosnak végig dominálnia kell a mérkőzésen. „Csak rajtunk múlik, hogy milyen mérkőzés lesz. Úgy kell pályára lépnünk, hogy az első perctől kezdve a mi akaratunk legyen a pályán, azt játsszuk, amit eltervezünk és akkor a mi szempontunkból egy jó mérkőzést tudunk játszani.”

Varga Roland idén még nem talált a kapuba, legutóbb novemberben volt eredményes, ugyanakkor biztos abban, hogy ez változni fog. „Nem mondom, hogy elégedett vagyok, tudom, játszhatnék eredményesebben is, de nem vagyok kétségbe esve, ugyanúgy teszem a dolgom, ahogy eddig. Jót tenne nekem is, ha gólt tudnék szerezni, meccsek óta helyzetbe kerülök, aztán valahogy nem jön össze. De nem vagyok elkenődve, tudom, hogy változni fog.”

A szombaton 17 órakor kezdődő Ferencváros–Kaposvár meccset az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.

További tartalmak