"A pályán kívül egy csapat vagyunk" - Bogdán Ádám támogatásával indult adománygyűjtés

Dr. Zalai Dávid, az MTK sporttudományi munkatársa több labdarúgóval együttműködve indított jótékonysági gyűjtést a koronavírus-járvány elleni küzdelemre.

Bogdán Ádám és Hegedüs Lajos támogatásával indult adománygyűjtés a Szent László Kórház számára (Fotó: tegyjot.hu)Az ötletgazda mögé támogatóként beállt a Hibernian FC hússzoros magyar válogatott játékosa, Bogdán Ádám és a Puskás Akadémia kapusa, Hegedüs Lajos is.

A tegyjot.hu oldalon az alábbi felhívás olvasható:

"Jelen kezdeményezés a magyar labdarúgásban sportoló és dolgozó és minden labdarúgást szerető szurkolónak is egy lehetőség az egyéni és a közös győzelemhez. Szurkolóink most nem tudnak támogatni minket, de csatlakozva hozzájuk most nekünk is támogatást kell nyújtani.

Adományainkkal segítsük a Szent László Kórházat a koronavírus-járvány legyőzésében. Támogassuk a járványügyi központ egészségügyi szakembereit, továbbá a kórház infrastruktúrájának és műszerezettségének fejlesztését.

Játékosok, edzők, szakemberek, vezetők és kedves szurkolók, nyerjük meg együtt ezt a meccset is.

Bár lehet, hogy különböző csapatokban játszunk, dolgozunk, más csapatoknak szurkolunk, de a pályán kívül mi egy csapat vagyunk."

Az adakozás részleteiről IDE kattintva mindent megtudhat.