Musorujsag
Élő Eredmények

Húsz százalékos fizetéscsökkentést vállaltak be a Fradi labdarúgói

m4sport.hu
A Ferencváros labdarúgócsapatának játékosai lemondtak fizetésük 20%-áról – jelentette be az M4 Sportnak adott interjújában a zöld-fehér klub elnöke, Kubatov Gábor.


„A játékosok – talán egy kivételével – teljesen szolidárisak voltak. Leültünk megbeszélni, hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben, és ők maguk tettek egy felajánlást: a fizetésük 20%-át elengedték” – nyilatkozta csatornánknak Kubatov.

Hozzátette, „ugyanilyen, vagy még ennél nagyobb mérvű fizetéscsökkentés lesz a vízilabdában, a kézilabdában, ahol már nem is lehet meccseket játszani”.

„Igen, és úgy látom, a Magyar Labdarúgó Szövetségben is van erre hajlandóság – reagált a bajnokság befejezésének lehetőségét firtató kérdésre. – Sok szempontból az tűnik most racionálisnak és logikusnak, hogy a magyar bajnokságot a pályán kellene befejezni. Nehéz dolog ez, mert elsősorban az egészség a legfontosabb, de az is fontos, hogy a bajnokság mégiscsak a pályán dőljön el. Még ha nézők nélkül, de akkor is a pályán dőljön el” – fogalmazott a klubelnök.

A Kuvatov Gáborral készült teljes beszélgetést az alábbi lejátszóra kattintva nézheti meg:

További tartalmak