Rossi szerint Szoboszlai Olaszországba szerződik

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Szoboszlai Dominik az olasz élvonalba szerződik.

A gólszerző Szoboszlai Dominik mellett Dzsudzsák Balázs és Baráth Botond örül a labdarúgó Európa -bajnoki selejtező E csoportjában játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. szeptember 9-én.
MTI/Illyés TiborMarco Rossi a passioneinter.com című honlapnak adott exkluzív interjút, ebben többek között azt mondta, hogy a Red Bull Salzburg magyar középpályásának menedzserével kiváló kapcsolatot ápol, akivel a koronavírus-járvány terjedése előtt arról beszéltek, hogy több Serie A-s ajánlata van a futballistának.

Rossi kiemelte, a 19 éves Szoboszlai remekül lát a pályán, és több szerepkörben is bevethető a középpályán, fejlődnie első sorban a védekezésben kell.

Esterházy Mátyás, a játékos menedzsere a Nemzeti Sportnak elmondta, olasz klubok mellett német és angol csapatok is komolyan érdeklődnek, de egyelőre nincs konkrét megállapodás.

Korábban az olasz sajtó arról írt, hogy amennyiben a Lazio eladja Szergej Milinkovics-Szavicsot, a római klub Szoboszlaival pótolhatja a szerb középpályást.