Musorujsag
Élő Eredmények

Folytatódnak az edzések a Vasas labdarúgócsapatánál

m4sport.hu
Öt hét szünet után, rendkívül szigorú higiéniai szabályok betartása mellett csütörtöktől a Fáy utcai edzőközpontban folytatódnak a csapatszintű tréningek az NB II-es Vasas FC labdarúgócsapatánál, jelentette be szerdán a klub.

“A tréningek speciális egészségügyi előírások és szakmai terv mentén lesznek lebonyolítva: negatív koronavírus-teszt, speciális protokoll, személyre szabott munkautasítások, zárt létesítmény, folyamatos fertőtlenítés, fizikai kontaktus nélküli kiscsoportos foglalkozások jellemzik a következő időszak menetrendjét.

A keret tagjai előzetesen szűrővizsgálaton vettek részt egy budapesti magánklinikán. Azon játékosok számára, akik a koronavírus-teszten negatív eredménnyel zártak, csütörtöktől a legapróbb részletekig kidolgozott, szakértők bevonásával kialakított munkarend kezdődik. A kiscsoportos tréningek speciális kritériumok és szigorú egészségügyi szabályok betartásával fognak zajlani” – olvasható a közleményben.

Az edzésekre kizárólag a Vasas FC játékosai és a stáb tagjai léphetnek be, maszkban és gumikesztyűben, helyszíni testhőmérséklet ellenőrzést követően. Az öltözőket nem használják, tréningruhában érkeznek és távoznak a futballisták.

A kiscsoportos tréningek eltérő időpontokban és egymástól megfelelően elkülönített pályákon, fizikai kontakt nélkül fognak zajlani a Fáy utcai Sportcentrum területén.

További tartalmak