Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Újraindul az NB I – a szezon összes mérkőzését élőben közvetíti a közmédia

Újraindul az NB I – a szezon összes mérkőzését élőben közvetíti a közmédia

M4 Sport
Május 23-án 15:55-kor újraindul az M4 Sport élő műsorfolyama. A közszolgálati sportcsatorna a Ferencváros–Debrecen labdarúgó derbi közvetítésével folytatja a márciusban kényszerpihenőre került élvonalbeli magyar bajnokságot.

„Minden mérkőzést élőben követhetnek a nézők a közmédia csatornáin és természetesen az m4sport.hu-n – kezdte Székely Dávid csatornaigazgató, aki elmondta, hogy a találkozók túlnyomó része az M4 Sporton lesz látható, azonban ha egyszerre két esemény kerülne egy időpontba, akkor a másodikat az m4sport.hu mellett a Duna Worldön közvetítik. – Az előírt biztonsági intézkedéseket a legszigorúbb módon betartva a Ferencváros–Debrecen összecsapással indul újra az élő műsorfolyam. A tervek szerint a hétközi fordulókat kedden és szerdán, a hétvégi mérkőzéseket pedig pénteken, szombaton és vasárnap rendezik, hogy minél kevesebb meccset kelljen hőségben lejátszani a csapatoknak” – tette hozzá.

Érdemes tehát a közszolgálati sportcsatornára hangolni most is: május 23-tól labdarúgó NB I élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

További tartalmak