Rebrov munkáját látva Gera Zoltán biztos a Fradi 31. bajnoki címében

Nincs nagyon kiemelkedő játékos, a csapategységben van a Ferencváros ereje – véli Gera Zoltán, aki szerint kétség sem férhet a zöld-fehérek bajnoki címéhez.

Gera Zoltán és Hajnal Tamás a Fradi pénteki edzésén (Fotó: fradi.hu)
„Biztos vagyok benne, látva, milyen munkát végzett el Sergei Rebrov irányítása alatt a csapat. Sokat beszélgettünk Hajnal Tamással, az elmondásai és a mai tapasztalatom alapján mentálisan kész van a csapat, és mivel nagyon erős a keret, sok kiváló játékossal, fizikálisan sem lesz probléma, hogy sűrűn lesznek a meccsek. Biztos vagyok benne, hogy meglesz a 31., számomra ez nem kérdés!”nyilatkozta a fradi.hu-nak a csapat pénteki edzését követően a zöld-fehérek és a magyar válogatott legendája, aki szerint az Európa Liga csoportköre bizonyította, hogy mennyit fejlődött a Fradi, amely az utolsó fordulóig versenyben volt a továbbjutásért a második számú európai kupában.

„Blazicnak a játékát nagyon szeretem nézni, különösen, ahogy építkezik, ahogy dominál hátul, és élményszámba mennek a felpasszai. A középpályán is vannak meghatározó játékosok, de Tokmac futballját is nagyon szeretem, illetve Isael látványos megmozdulásait is örömmel nézem, de összességében úgy érzem, hogy nincs egy nagyon kiemelkedő játékos, csapatként látom nagyon erősnek a Fradit. Nyilván, kell az egyéni kvalitás, és az látszik, hogy megvan, a kapustól indulva egészen a befejező csatárig. Az egész csapatot szeretem nézni, jó teljesítményt nyújt mindenki” – dicsérte a keret tagjait.

Az U21-es válogatott szövetségi edzője elmondta, az ő életüket és programjukat is nagyban átírta a járvány, hiszen a klubmeccsekhez hasonlóan a válogatott mérkőzések is elmaradtak, sőt egyelőre azt sem tudják, mikor rendezik az eredetileg 2021 júniusára kiírt, magyar–szlovén közös rendezésű korosztályos Európa-bajnokságot, mivel abban az időben zajlik majd a „nagyok” kontinenstornája.