Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bódi: Volt olyan, hogy többen is lógtunk

Bódi: Volt olyan, hogy többen is lógtunk

m4sport.hu
A DVSC játékosa szerint hiába gyakorolták sokat a letámadást, a Fradi ellen ebből nem sok látszott.

A magyar futballidény 70 napos, koronavírus miatti kényszerszünetét követő első Tétmérkőzésén, a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójából elhalasztott, és szombaton pótolt találkozóján a listavezető és címvédő Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Debrecent.

Pedig a vendégek már a meccs elején előnybe kerültek, de a hazaiak még a szünet előtt megfordították az eredményt. A debreceniek gólszerzője, Bódi Ádám a találkozó után az M4 Sportnak elmondta, maradt benne hiányérzet. Azt tervezték, többet lesznek a Fradi térfelén, de a letámadást még gyakorolniuk kell.

Ha egy ember lóg, akkor csúszott az egész és utána többször is átjöttek rajtunk. Még sokat kell fejlődnünk, ha ezt a játékot szeretnénk játszani. Sajnos pár ember vagy nincs megfelelő erőállapotban, vagy mentálisan nem volt kész erre a mérkőzésre azért nem tudott végig figyelni” – mondta a Loki játékosa, aki szerint Sigér két átlövésből szerzett gólját is lehetett volna blokkolni, ha jobban figyelnek.

Volt olyan, hogy többen is lógtunk, pedig ezt a védekezést sokat gyakoroltuk a felkészülés alatt, de úgy tűnik még kell gyakorolni. Eléggé bosszantó a helyzet, hiszen veszélyes pozícióban vagyunk a tabellán. Elég régóta itt vagyok a DVSC-ben és nem szeretnék ennél rosszabb helyzetbe kerülni, mert az nagy szégyen lenne” – mondta a találkozón pazar gólt szerző játékos, aki külön sajnálta, hogy hiába a szép gól, ezúttal pont nem járt érte.

További tartalmak